top of page

Započeli radovi u i okolo župne crkve

Dana 19.11.2020. započeli su radovi oko uređenja naše župne crkve. Kako smo već najavili, u pastoralnom planu župe Njivice 20/21. za ovu 30-tu jubilarnu godinu od njenog osnutka, željeli bismo malo osvježiti našu crkvu. U prvom redu prionuti će se uređenju sakristijskog prostora i nekim još popratnim radovima.


Izvan crkve se kopaju kanali, ne bili smo kvalitetno i trajno riješili pitanje dovoda struje u samu crkvu. Nadamo se, također, da će se u narednoj godini postaviti novi stupovi javne rasvjete, tako će naša crkva zasjati novim i jačim svjetlom.

Nakon što su vrijedne žene marljivo ispraznile ormare i gotovo čitavu sakristiju, naši mladi započeli sa uklanjanjem istog i uređenju samog prostora sakristije.


Ne treba ni spominjati da su sve ove akcije omogućene dobrotom samih župljana, koji su se na molbu župnika intenzivno uključili u same radove na mnoge načine, firme Elektro Malinska d.o.o.- vl. I. Kirinčić, građevinara Z. Rukavine, HEP-a, Elgrada i općine Omišalj.

I dalje računamo na pomoć naših župljana i Božju providnost koja uistinu sav ovaj veliki pothvat čudesno vodi i upravlja u ovoj jubilarnoj nam godini.bottom of page